Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

доставка и монтаж на индустриални врати

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и претоварно оборудване за новата логистична сграда на ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ, която се намира в непосредствена близост до съществуващия вече хладилен склад НА ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН ЛОДЖИСТИКС на бул. Ломско Шосе в гр. София.

Сградата е победител в конкурса “СГРАДА НА ГОДИНАТА” 2022г. в категорията “Производствени и логистични сгради”

За по-малко от една година екипите ни преминаха през процесите на консултиране, офериране, договаряне и монтиране на всички съоръжения. Горди сме, че въпреки първоначално договорените размери и окомплектовки на всички предлагани от нас индустриални врати, успешно съумяхме да отговорим на желанията за промени от страна на нашия партньор и възложител, и да бъдем гъвкави по отношение на наложилите се промени.

Като следствие от добрата комуникация на техническите екипи и на двете страни, всичко беше монтирано в срок и съгласно очакванията на нашите партньори.

На първото ниво на сградата монтирахме и вече са в експлоатация 27 товаро-разтоварни места, състоящи се от:

  • 8 броя нивоизравнителни хидравлични платформи (претоварни рампи), подходящи за обслужване на камиони и бусове. Телескопичната устна на този вид рампа и дължината й от 1000мм, осигуряват по-голям работен обхват, което е от голямо значение при осъществяването на товаро-разтоварна дейност на различни видове превозни средства.
  • 19 броя нивоизравнителни хидравлични платформи с ротационна устна осигуряват безпроблемното обслужване на ТИР камиони.
  • 27 броя изолиращи клетки тип “завеса” уплътняват пространството между транспортното средство и склада.
  • 27 броя индустриални секционни врати с марка LOGEL®. Всички фасадни врати са в цвят RAL7016 – избран от възложителя в съответствие с вида на фасадата. Всяка от тях има и по един прозрачен панел, за по-добра видимост и осветеност на вътрешните помещения по време на работа.

Всяка една единица е с настроен контрол на последователност на работа врата-рампа. За да се осигури безопасност на работещите и да се предотврати повреда на съоръженията и нуждата им от сервизиране.

За улеснение на водачите и съкращаване на времето за маневриране, пред всяка товаро-разтоварна клетка монтирахме и водачи за паркиране.

Освен при товаро-разтоварните места, секционни врати се монтират и вътре в сградата, между отделните складови помещения, както и на другите фасади на сградата. Отново, в отговор на работните процеси и нужди, някои от тях са оборудвани и с проходни (пешеходни) врати.

За да не пречи на логистичните дейности вътре в сградата,  те са произведени и монтирани с „нисък праг“ с височина едва 25мм. Така се осигурява безпроблемно преминаване на колички и хора и позволяват да бъдат използвани и като евакуационни изходи.

Съгласно изискванията за пожарна безопасност в складове и логистични бази, на определените места монтирахме плъзгащи пожароустойчиви врати. А в отворите за преминаване добавихме PVC лентови завеси, които допринасят за контролирането на температурата на околната среда.

Към днешна дата, продължаваме успешно сътрудничество с ползвателите на склада и добавяме още съоръжения, които подпомагат тяхната ежедневна работа.

Новини

Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече
доставка и монтаж на индустриални врати

|

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и […]

Вижте повече