Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС!

товаро-разтоварно оборудване

САМО НЯКОЛКО ОТ ПРИЧИНИТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТИТЕ НА LOADING SYSTEMS И ИВКО ИНДУСТРИ!

За да ви помогнем да вземете решение за най-подходящия производител на товаро-разтоварно оборудване и оборудване за товаро-разтоварните места според специфичните изисквания на Вашата организация, решихме да очертаем само няколко от причините, поради които Loading Systems от толкова дълго време е едно от най-надеждните имена в своя сектор .

  • ПЪЛНА ГАМА НА ОБОРУДВАНЕ – ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ, ПРЕТОВАРНИ РАМПИ, УПЛЪТНИТЕЛНИ РЪКАВИ, НОЖИЧНИ ЛИФТОВЕ И МНОГО ДРУГИ

Каквато и да е дейността на Вашата фирма, каквито и да са функциите на вашите товаро-разтоварни места, за да се осигури оптимална ефективност и производителност и разбира се, безопасност за Вашите работници, ние можем да доставим нужното товаро-разтоварно оборудване. Попитайте ни са всеки вид врата, независимо от обема на трафика и вида на превозните средства – ние ще Ви консултираме. Ако не сте сигурни коя е перфектната нивоизравнителна платформа за Вашата ситуация, или пък точната изолираща клетка – ние пак сме тук за вас!

  • АНГАЖИМЕНТ ЗА УСТОЙЧИВОСТ

Сега, дори повече от всякога, в света се акцентира върху социалната отговорност и отговорността ни към планетата. За щастие, Loading-Systems  винаги са били крачка напред в това отношение, като се отнасят изключително сериозно и отговорно към следствиетя, които нашите производствени дейности имат върху Земята ни.

Поради тази причина Loading Systems полагат големи усилия, за да се сведе до минимум отпадъкът при проектиранете на товаро-разтоварни съоръжения и да се избягват опасните за околната среда вещества производствените процеси.

Ето защо ние не само полагаме големи усилия, за да сведем до минимум отпадъците при проектирането на нашето оборудване за товарни помещения, но също така избягваме опасни за околната среда вещества в нашите производствени процеси.

Така те успяват да съдействат за намаляване на загубите на енергия от товаро-разтоварните сектори на индустриални сгради с цели 96%.

  • НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО

Това се отнася не само на самото ни оборудване за товаро-разтоварни местя, но и на пълната услуга, която предоставяме, включваща подробни съвети и насоки относно правилните решения за Вашата собствена организация.

Ние сме посветени на осигуряването на безпроблемна връзка между нашите продукти и тяхното работа на вашия обект, поради което нашите професионалисти остават до вас на всяка крачка.

  • БЕЗУПРЕЧЕН ОПИТ ВЪВ ВСИЧКИ ОТРАСЛИ

Когато избирате Loading Systems и Ивко Индустри за свой доставчик на оборудване за товаро-разтоварни места, вие не просто се доверявате на един от водещите европейски производители на такова оборудване, с участие в тази индустрия, датиращо повече от 50 години.

Ще се ангажирате и с организация, която е в състояние да предостави такива решения за архитекти, изпълнители, автомобили, авиация, хладилни складове, логистика, производство, фармацевтични и клиенти на дребно – само част от секторите, които ние обслужваме.

  • “WE TAKE CARE” – МОТОТО НА LOADING SYSTEMS И ИВКО ИНДУСТРИ

Когато казваме, че „Ние се грижим“, ние наистина имаме предвид „Ние се грижим“. Това е мотото, приложимо за всичко, което правим в областта на оборудването за товаро-разтоварни места, така че защо да не се свържете с нас на тел. 0889 880 870 или имейл: office@ivko-industry.com, за да разберете повече за това как партньорството с нас би могло да обслужва както ежедневните операции на вашата фирма, така и дългосрочните цели!

Новини

Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече
доставка и монтаж на индустриални врати

|

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и […]

Вижте повече