Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТЕХСТРОЙ ЕООД

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години силно присъствие на българския пазар. През 2022г. компанията предприема действия за разширяване на дейноста си и изгражда собствена логистична и производствена база в град Пловдив, разположена в индустриалната зона на града – Тракия.

Съвместно с главният изпълнител на този проект, ТЕХСТРОЙ ЕООД и управителят на компанията – инвеститор ТВТ , ние от ИВКО ИНДУСТРИ ООД се включихме на няколко етапа в изграждането на обекта. Съвместната ни работа започна още на ниво проектиране, което доведе до задоволителните резулатати в изпълнението.

вътрешна рампа с тристранно EPDM гумено уплътнение

Съгласно първоначалния проект, на едната фасада на сградата са монтирани под ъгъл 4 товаро – разтоварни места. Тяхното разположение е съобразено с възможността за маневриране на превозните средства  и площта, с която разполага теренът.

Претоварните рампи, подходящи за обслужване на камиони, са с ротационна устна с дължина 400мм – напълно достатъчно за преодоляване на необходимите разстояния и безопасно изравняване на нивата между камиона и склада. Стандартно, нивоизравнителните платформи  на ИВКО ИНДСУТРИ ООД са произведени и доставени от дългогодишния партньор на компания ни, Loading Systems – Нидерландия.  

Едно от предимствата ни е, че не правим компромиси с качеството и окомплектоваме всяка вътрешна рампа с тристранно EPDM гумено уплътнение, което осигурява допълнителна изолация и по-дълъг живот на съоръжението. Изолиращите клетки са със стандартното и най-често използвано като конфигурация оформление.

Размерите на рамката, 3400х3400 мм, са съобразени с височината и ширината на камионите, а горната и страничните завеси, уплътняват пространствата по време на товаро-разтоварната дейност.

секционни врати LOGEL цвят RAL9007 тъмно сиво

Секционните врати отново са с марката LOGEL – водещ български производител. Цвят (RAL9007 – тъмно сиво – един от стандартните цветове, които поддържаме на склад), задвижване, контур на отвряне – всичко е събразено с възможностите на сградата и желанията на инвеститора.

секционни врати с ширина 4000мм

На друга фасада монтирахме по-големи по площ секционни врати с ширина 4000мм, някои от тях с вградена проходна врата. За улеснение на работата на хората в предприятието всяка от секционните врати е оборудвана с електромотор.

По предписание, по фасадите има и единични пешеходни врати, изпълнени съгласно индивидуалния проект на инвеститора.

В офисната и производствената част на сградата доставихме и монтирахме над 20 еднокрили и двукрили, метални и пожароустойчиви врати.

еднокрили, двукрили, метални и пожароустойчиви врати

Към момента продължаваме съвместната си работа с тази успешна българска компания, доказали един на друг, че можем да си бъдем полезни и заедно да градим и да се развиваме, с ясната мисъл за устойчивост и природосъобразност!

Новини

Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече
доставка и монтаж на индустриални врати

|

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и […]

Вижте повече