Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

Секционни врати

Ако търсите подходящата индустриална врата за вашето товаро-разтоварно място, склад или прозводствено помещение, то ние можем да ви предложим точната врата и правилното решение.

Индустриалните врати на Loading Systems® не се различават съществено по качество и параметри от тези с марка LOGEL®.

За да отговорим на всяко клиентско запитване, при необходимост можем да доставим и монтираме секционна врата на нашите холандски партньори.

logel logo

Високо качество в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции. Кратки срокове на изпълнение: Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни. Конкурентни цени: Разходите за производство и транспорт са сведени до допустимия минимум, което ни дава възможност да предлагаме качествена продукция […]

Логел

Loading systems - logo

Повече за изолираните секционни врати на Loading Systems – Холандия – ТУК

Loading Systems – Холандия

Всяка секционна врата е проектирана така, че да не отнема от складовото пространство. Когато вратата се отваря, панелите се движат под тавана или вертикално на стената на склада.

Индустриалната секционна врата може да бъде направена по Ваше желание, като предлагаме много вариации в дизайна, задвижването и начините за монтаж.

Удобството за потребителя и неговата безопасност са нашите основни приоритети.

секционни врати image 1

СЕКЦИОННА ВРАТА – ИЗДРЪЖЛИВА, С ДЪЛЪГ ЖИВОТ И НИСКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА

Тази секционна врата е специално проектирана за промишлена употреба и произведена по най-височките стандарти за качество. Покритието на панела на вратата гарантира трайност, оптимална изолация и ниски разходи за поддръжка през целия й живот.


ЕСТЕТИЧЕН ДИЗАЙН

Външният вид на секционната врата може да бъде напълно адаптиран към архитектурните или функционалните аспекти на сградата. Предлагаме всеки RAL цвят, различни видове прозорци или остъклени секции по цялата ширина.

секционни врати image 2
Енергийно ефективна врата

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНА ВРАТА

Секционните врати на LOGEL и LOADING SYSTEMS осигуряват изолационна стойност в най-високата класификация по стандартите на ЕС и значително намаляват консумацията на енергия на всяка сграда.

Прилагайте следните стойности, когато използвата калкулатора за енергия на вратата:

Калкулатор за енергия: виж тук

ОПТИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ

За да гарантират качество и безопасност, секционните врати на LOGEL и LOADING SYSTEMS са в пълно съответствие с всички критерии за безопасност, установени от Европейските регулатори и насоките на EN 13241-1

Оптимална отстъпка
Начин на отваряне на секционните врати Отварят се вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива
Издръжливост на вратата Покритието на панела на вратата гарантира трайност, оптимална изолация и ниски разходи за поддръжка през целия й живот.
Вратите на Loading Systems  Осигуряват изолационна стойност в най-високата класификация по стандартите на ЕС и значително намаляват консумацията на енергия на всяка сграда.
Качество и безопасност на вратите В пълно съответствие с всички критерии за безопасност, установени от Европейските регулатори и насоките на EN 13241-1.
Кратки срокове на изпълнение Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни.

Често задавани въпроси

Новини

|

„Ивко Индустри“ ООД реализира проект за инвестиции в ИКТ решения по Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България

През есента на 2023 г.  стартираха дейностите по проект „Решения в областта на информационните и […]

Вижте повече
Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече