Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

ПРЕДИМСТВАТА И ПОЛЗИТЕ НА ИЗОЛИРАЩИТЕ КЛЕТКИ

M&M image 1

Не ги пренебрегвайте !

Ние, ИВКО ИНДУСТРИ ООД, предлагаме широка гама от изолиращи клетки (уплътнителни ръкави) за използване в индустриални условия. И въпреки това, често чуваме да се подценява доколко тези изолращи клетки  биха могли да подобрят работното място на Вашата компания както за Вас, така и за всички останали, които го използват.

Нашите изолиращи клетки служат не само за най-елементарните цели!

Ето с какво още могат да допринесат за Вашия бизнес:

 Не позволявайте стоките Ви да бъдат замърсени

Основната цел на изолиращите клетки е да осигурят оптимално запечатване между сградите и автомобилите на вашата фирма. Осигурявайки оптимално уплътнение между вътрешни и външни зони, тези стабилни и трайни ръкави могат да предпазят стоките ви от външни замърсители. Това означава, че когато вашите стоки са необходими, те няма да бъдат замърсени.

 Предпазете се от неблагоприятните ефекти на лошото време

Времето, като дъжд и вятър, може да превърне вътрешните пространства на вашия склад в не особено безопасно място. Мокри и хлъзгави подове – условия, които изолиращите клетки  могат да помогнат да избегнете и да  защитите вашите работници и стока.

Спестете енергия и пари

Намаляването на въглеродния отпечатък на Вашата компания е добро не само за планетата – това може да помогне и на вашия бизнес да спести пари от сметките си за енергия.

Следователно ще се радваме да узнаете, че нашите изолиращи клетки могат да помогнат за намаляване на консумацията на енергия във Вашите помещения, като минимизират колко топлина (студ) се губят, когато вратата е отворена по време на товаро-разтоварна дейност.

Намалете до минимум боледуването на работниците

Очевидно е неудобството за всеки бизнес, когато служителите се разболеят и са или по-малко продуктивни, или трябва да ползват почивни дни. И в двата случая компанията страда. Изолиращите клетки обаче, могат да допринесат за намаляване на боледуването на работниците и следователно да предотвратят отсъствия.

Поддържайте оптимални условия на работа

Ето още нещо, което може да направи чудеса за производителността. Ако има определена температура, ниво на шум и среда, в която служителите са най-добри, можете да поддържате тези идеални условия на работа чрез използване на изолиращи клетки.

Можете да избирате от различни модели

Ние предлагаме гама от изолиращи клетки, за да отговорим на изискванията, които възникват при различните видове превозни средства и различни видове приложения. Тези модели включват изолиращи клетки тип „завеса“ и надуваеми иолиращи клетки – можете да прочетете повече за всички на нашия уебсайт.

Новини

|

„Ивко Индустри“ ООД реализира проект за инвестиции в ИКТ решения по Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България

През есента на 2023 г.  стартираха дейностите по проект „Решения в областта на информационните и […]

Вижте повече
Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече