Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище

Дриймс Транс, гр. Божурище

Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. В съответствие с основните функции на складовите помощения, свързани с логистична обработка и  съхранение на палетизирани и насипни товари, инвеститорът заложи на двата базови модела на претоварни нивоизравнителни рампи – с ротационна и с телескопична устна.  В първата фаза на този проект сме монтирали общо 22 броя товаро-разтоварни места (претоварни рампи с ротационна устна). Предвидена е по една рампа на всеки 500кв.м складова площ. Предстои и изграждането на следващия етап.

Защо Дриймс Транс (и не само те) избраха нашите претоварни рампи?

Товарната платформа е съществена част от всеки склад, разпределителен център или производствено съоръжение. Това е зоната, в която продуктите се прехвърлят от превозното средство за доставка до склада и обратно. Наличието на подходящо оборудване е от решаващо значение за безопасното и ефективно товарене и разтоварване на стоки. Товаро-разтоварната рампа с ротационна устна на Loading-Sytems е оборудване, което може да гарантира това.

Какви за предимствата на претоварните рампи с ротационна устна?

  • Универсалност – едно от най-значимите предимства на рампата с ротационната устна е неговата гъвкавост. Този тип товаро-разтоварна рампа е идеална за използване в различни приложения, включително обработка на храни, фармацевтични продукти и складиране. Рампата може да бъде персонализирана, за да отговори на специфичните изисквания на бизнеса. Например, тя може да бъде проектирана така, че да поеме различни капацитети на тегло, размери на платформата и конфигурации на товарни рампи.
  • Безопасност – безопасността е основен приоритет при всяка операция по товарене и разтоварване. Товаро-разтоварната рампа с ротационна устна е проектирана с функции за безопасност за предотвратяване на инциденти и наранявания. Ротационната устна осигурява плавен преход, който намалява риска от преобръщане на мотокари или палетни колички. Рампа разполага и със система за безопасност, която предотвратява „падането“ на устната при повреда на хидравличната система.
  • Ефективност – товаро-разтоварната рампа с ротационна устна е ефикасно решение за фирми, които искат да подобрят производителността на операциите по товарене и разтоварване. Устната позволява гъвкаво позициониране, което дава възможност на операторите да регулират платформата спрямо височината на ремаркето. Тази функция гарантира, че платформата е равна и преходът е безпроблемен, което предотвратява забавяния и увеличава производителността.
  • Рентабилност – рампата с ротационна устна на Loading-Systems е рентабилно решение, което осигурява висока възвръщаемост на инвестицията. Бизнесът може да се възползва от намалени разходи за поддръжка и подобрена безопасност на работниците. Хидравличната система на товаро-разтоварната рампа е лесна за работа и изисква минимална поддръжка. Това означава, че предприятията могат да спестят разходи за поддръжка и да удължат живота на оборудването.
  • Възможност за персонализиране – Товаро-разтоварната платформа с ротационна устна е много адаптивна, което позволява на всеки бизнес да приспособи оборудването към своите специфични нужди. Фирмите могат да персонализират рампата, като изберат размера на платформата, капацитета на теглото и конфигурацията на товарната платформа, за да отговарят на техните изисквания. Тази персонализация гарантира, че оборудването е ефикасно и ефективно за посрещане на нуждите на бизнеса.
  • Издръжливост – Товаро-разтоварната платформа с ротационна устна е проектирана да издържа на тежките условия на употреба. Товаро-разтоварната рампа е изработена от висококачествени материали, които могат да издържат на тежки метеорологични условия, честа употреба и големи натоварвания. Устойчивата конструкция намалява разходите за поддръжка и увеличава живота на оборудването, като издържа на износване.
  • Лесни за използване – нивоизравнителната рампа с ротационна устна е лесна за работа, което я прави идеална за фирми, които искат да подобрят ефективността на товарене и разтоварване. Хидравличната система на товаро-разтоварната рампа е лесна за работа и изисква минимално обучение.

Всяка компания има своите нужди и предизвикателства. Ето защо нашите товаро-разтоварни рампи могат да бъдат конфигурирани и монтирани изцяло според вашите нужди. Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим вашите изисквания!

Новини

Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече
доставка и монтаж на индустриални врати

|

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и […]

Вижте повече