Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

Логистичен парк гр. София

логистичен парк гр.София image1

През последните месеци ИВКО ИНДУСТРИ ООД участваше активно в изграждането на един от модерните логистични центрове в България.

На този обект монтирахме секционни врати, претоварни рампи, изолиращи клетки, пожароустойчиви врати и водачи за паркиране.

За разлика от повечето логистични бази, които се изграждат днес, в тази сграда инвеститорите залагат на по-модерно поколение оборудване.

За три от товаро-разтоварните места бяха избрани COMBI DOCK претоварни рампи, окомплектовани с надуваеми изолиращи клетки и комбинирано табло за управление.

COMBI DOCK претоварната рампа позволява товаро-разтоварната клетка да бъде използвана както от големи камиони (TIR), така и от малки бусове. Плъзгащата устна с дължина 1 метър се разделя на 3 сегмента и може да работи в два режима – с капацитет до 2 тона за обслужване на бусове, и с капацитет до 6 тона за камионите.

Логистичен парк 1

Надуваемите изолиращи клетки осъществяват пълно изолиране на вътрешното пространство от външната среда, което спестява енергия при хладилни помещения за поддържане на температурата вътре в сградата.

Водачите за паркиране се монтират пред товаро-разтоварната клетка и насочват превозното средство при позиционирането му, спестявайки време и намалявайки риска от щети.

Логистичен парк 2

Както в почти всеки логистичен склад, вътрешното пространство е оптимално усвоено. Секционните врати също са монтирани така, че да не отнемат от него, вдигайки се вертикално нагоре. Вратите на ЛОГЕЛ ООД, монтирани пред нивоизравнителните рампи се затварят и покриват самата рампа, което допринася за допълнителна топлоизолация на помещенията.

COMBI DOCK 1
COMBI DOCK 2

Новини

Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече
доставка и монтаж на индустриални врати

|

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и […]

Вижте повече