Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

Логистичен парк гр. София

логистичен парк гр.София image1

През последните месеци ИВКО ИНДУСТРИ ООД участваше активно в изграждането на един от модерните логистични центрове в България.

На този обект монтирахме секционни врати, претоварни рампи, изолиращи клетки, пожароустойчиви врати и водачи за паркиране.

За разлика от повечето логистични бази, които се изграждат днес, в тази сграда инвеститорите залагат на по-модерно поколение оборудване.

За три от товаро-разтоварните места бяха избрани COMBI DOCK претоварни рампи, окомплектовани с надуваеми изолиращи клетки и комбинирано табло за управление.

COMBI DOCK претоварната рампа позволява товаро-разтоварната клетка да бъде използвана както от големи камиони (TIR), така и от малки бусове. Плъзгащата устна с дължина 1 метър се разделя на 3 сегмента и може да работи в два режима – с капацитет до 2 тона за обслужване на бусове, и с капацитет до 6 тона за камионите.

Надуваемите изолиращи клетки осъществяват пълно изолиране на вътрешното пространство от външната среда, което спестява енергия при хладилни помещения за поддържане на температурата вътре в сградата.

Водачите за паркиране се монтират пред товаро-разтоварната клетка и насочват превозното средство при позиционирането му, спестявайки време и намалявайки риска от щети.

Както в почти всеки логистичен склад, вътрешното пространство е оптимално усвоено. Секционните врати също са монтирани така, че да не отнемат от него, вдигайки се вертикално нагоре. Вратите на ЛОГЕЛ ООД, монтирани пред нивоизравнителните рампи се затварят и покриват самата рампа, което допринася за допълнителна топлоизолация на помещенията.

Новини

Ивко Индустри ООД

|

Ивко Индустри ООД стартира изпълнение на проект

17.08.2021 г. В средата на месец септември 2021 г. „Ивко Индустри“ ООД стартира изпълнението на […]

Вижте повече
powder coating

|

ПРАХОВО ПОКРИТИЕ ЗА ПРЕТОВАРНИТЕ НИ РАМПИ

Горди сме да съобщим, че от началото на 2021 г. всички претоварни рампи на LOADING […]

Вижте повече
M&M image 1

|

ПРЕДИМСТВАТА И ПОЛЗИТЕ НА ИЗОЛИРАЩИТЕ КЛЕТКИ

Не ги пренебрегвайте ! Ние, ИВКО ИНДУСТРИ ООД, предлагаме широка гама от изолиращи клетки (уплътнителни […]

Вижте повече