Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

„Ивко Индустри“ ООД реализира проект за инвестиции в ИКТ решения по Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България

През есента на 2023 г.  стартираха дейностите по проект „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“.

Проектът е на стойност 20 000 лева без ДДС, финансиран със средства от ЕС чрез Механизма за възстановяване и устойчивост по Процедура № BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“.

Проектът предвижда изпълнение на една дейност: Въвеждане на система за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM система). Периодът на изпълнение на проекта е  до 12 месеца. 

Общата цел на проекта е ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Новини

|

„Ивко Индустри“ ООД реализира проект за инвестиции в ИКТ решения по Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България

През есента на 2023 г.  стартираха дейностите по проект „Решения в областта на информационните и […]

Вижте повече
Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече