Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

ЗА НАС

ИВКО ИНДУСТРИ ООД е създадена през 1996 г. и е една от първите фирми, специализирани в доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи. През 1997 г. ИВКО ИНДУСТРИ ООД за първи път в България внася и монтира логистично оборудване.

Година по-късно ИВКО ИНДУСТРИ ООД подбира своите партньори извън страната. Осъществени са контакти с много европейски фирми, производители на логистично оборудване. Проведен е сравнителен анализ на тези фирми по много показатели: качество на оборудването, ценово равнище, условия за доставка, следпродажбен сервиз и много други. В резултат на проучванията е избран постоянен доставчик и партньор – холандската фирма LOADING SYSTEMS INTERNATIONAL. Подписва се договор за партньорство и ИВКО ИНДУСТРИ ООД става оторизиран представител на най-старата европейска фирма-производител на логистично оборудване.

От създаването си до днес сме реализирали стотици престижни обекти с широка гама логистично оборудване в сътрудничество с европейски производители и доставчици. Благодарение на дългогодишния богат опит и подбор на партньорите, днес ИВКО ИНДУСТРИ ООД работи с производители, които постигат най-доброто съотношение качество : цена. Това ни позволява да намерим индивидуални оптимални решения за всяка отделна поръчка, съобразно изискванията на нашите клиенти.

НАШИТЕ СИЛНИ СТРАНИ:

  • Високо качество  в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции, осъществявани със специализиран софтуер.
  • Кратки срокове на изпълнение: Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни!
  • Голяма складова площ с пълен набор от готови стандартни продукти и  резервни части;
  • Конкурентни цени: Разходите за производство и транспорт са сведени до допустимия минимум, което ни дава възможност да предлагаме качествена продукция на по-ниска цена от вносните продукти.

ЕКИП И ФИРМЕНА ФИЛОСОФИЯ

Ние разполагаме с обучен, опитен и квалифициран персонал, гарантиращ професионално и ефективно изпълнение на всички свои задължения. За поддържане високо ниво на своята професионална, търговска и техническа квалификация, екипът на фирмата ежегодно преминава квалификационни курсове по договореност с нашите чуждестранни партньори. Нашата цел е не само да извършим качествен монтаж на съоръженията, но и да предложим на нашите клиенти дългосрочна поддръжка и своевременна реакция на сервизните ни екипи при необходимост от техническа помощ. Работата ни с клиента започва още в стадия на проектиране. Изборът на оптимално решение е резултат от индивидуален подход към всеки обект. Подборът на най-подходящото оборудване по вид, размери и функционални особености е от първостепенно значение. Консултациите с наши специалисти на този етап гарантират впоследствие безпроблемен монтаж, сигурен и ефективен процес на експлоатация. Ние осигуряваме и следпродажбен сервиз – гаранционен и извънгаранционен, както и доставка на резервни части. 

Новини

Дриймс Транс, гр. Божурище

|

Основни предимства на претоварните рампи с ротационна устна

Дриймс Транс, гр. Божурище Логистичният парк на „Дриймс транс“ се изгражда в индустриална зона Божурище. […]

Вижте повече
ТЕХСТРОЙ ЕООД

|

ТВТ, ГР. ПЛОВДИВ

ТВТ е развиваща се компания в сферата на иновативните опаковъчни решения с над 25 години […]

Вижте повече
доставка и монтаж на индустриални врати

|

ФРЕШ ЕНД ФРОУЗЪН СТОРИДЖ

През 2022г Ивко Индустри ООД успешно приключи с доставка и монтаж на индустриални врати и […]

Вижте повече