Ivko Industry

Доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи

0889 880 870
Вече 25 години заедно!
logo

Док Хаус

Инвестициите са нещо, което трябва да се има предвид при проектирането на всеки склад. Док-хаус решенията могат да бъдат икономически привлекателна алтернатива на традиционния вариант с вградени нивоиравнителни платформи. Рентабилно решение може да бъде външно монтираната док-хаус единица, за сметка на относително скъпото вътрешно складово пространство.

Док Хаус image 1

ИКОНОМИЧЕСКИ АТРАКТИВНИ

Минимум фактори се взимат предвид при прокетирането на док-хаус! Поради тази причина, док-хаус единиците са подходящи при разширяване на съществуващи сгради. Благодарение на модулната си структура и преносима конструкция те са и особено подходяи при наемане на помещения и складови площи. Освен това, дори и при нови строителни проекти док-хаус конструкциите са значително по- рентабилни т.к. дизайнът им не изисква скъпи бетонни отвори за вграждане на нивоиравнителните платформи.

Док Хаус image 2
Док Хаус image 3

Док-хаус конструкцията може лесно на бъде преместна в друга част на сградата или дори на друг обект. Не на последно място стои фактът, че товаро-разтоварното място се намира извън вътрешното пространство и по този начин складовата среда може да бъде напълно затворена. Това прави док-хаус единицата и НАССР решение.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Поради термичното разделяне между сградата и доковото оборудване, изолацията на сградата е подобрена, което води до значително повишена енергийна ефективност.

Док Хаус image 4

НАПЪЛНО ИНТЕГРИРАНА МОДУЛНА КОНСТРУКЦИЯ

Док Хаус image 5

Док-хаус единицата включва стоманена платформа с необходимия размер на нивоизравнителна рампа, които отговарят на Вашите оперативни нужди. Тя може да бъде облечена с изолирани или неизолирани покривни и стенни панели в няколко цвята, профили и покрития според Вашите изисквания. Чрез интегриране на претоварната рампа в док-хаус конструкция, височината на дока може да се адаптира , за да осигури безпроблемна връзка между превозното средство и склада.
Когато са налице външни пространствени ограничения, док-хаус конструкцията може да бъде под ъгъл или няколко единици подредени във вид на „трион“.

Док Хаус image 6
Док Хаус image 7

Новини

монтиране на претоварно оборудване и индустриални секционни врати

|

П.И.Л. ЛОГИСТИКА

В началото на 2021г ИВКО ИНДУСТРИ ООД, в съвместно партньорство с Loading Systems – Нидерландия […]

Вижте повече
Ивко Индустри ООД

|

Ивко Индустри ООД стартира изпълнение на проект

17.08.2021 г. В средата на месец септември 2021 г. „Ивко Индустри“ ООД стартира изпълнението на […]

Вижте повече
powder coating

|

ПРАХОВО ПОКРИТИЕ ЗА ПРЕТОВАРНИТЕ НИ РАМПИ

Горди сме да съобщим, че от началото на 2021 г. всички претоварни рампи на LOADING […]

Вижте повече