Categories
Изпълнени обекти

Логистичен парк гр. София

През последните месеци ИВКО ИНДУСТРИ ООД участваше активно в изграждането на един от модерните логистични центрове в България.

На този обект монтирахме секционни врати, претоварни рампи, изолиращи клетки, пожароустойчиви врати и водачи за паркиране.

За разлика от повечето логистични бази, които се изграждат днес, в тази сграда инвеститорите залагат на по-модерно поколение оборудване.

За три от товаро-разтоварните места бяха избрани COMBI DOCK претоварни рампи, окомплектовани с надуваеми изолиращи клетки и комбинирано табло за управление.

COMBI DOCK претоварната рампа позволява товаро-разтоварната клетка да бъде използвана както от големи камиони (TIR), така и от малки бусове. Плъзгащата устна с дължина 1 метър се разделя на 3 сегмента и може да работи в два режима – с капацитет до 2 тона за обслужване на бусове, и с капацитет до 6 тона за камионите.

Претоварна рампа, модел COMBI DOCK

Надуваемите изолиращи клетки осъществяват пълно изолиране на вътрешното пространство от външната среда, което спестява енергия при хладилни помещения за поддържане на температурата вътре в сградата.

Водачите за паркиране се монтират пред товаро-разтоварната клетка и насочват превозното средство при позиционирането му, спестявайки време и намалявайки риска от щети.

Надуваема изолираща клетка. Водачи за паркиране.

Както в почти всеки логистичен склад, вътрешното пространство е оптимално усвоено. Секционните врати също са монтирани така, че да не отнемат от него, вдигайки се вертикално нагоре. Вратите на ЛОГЕЛ ООД, монтирани пред нивоизравнителните рампи се затварят и покриват самата рампа, което допринася за допълнителна топлоизолация на помещенията.

Секционни врати с вградена проходна врата в тях
Секционни врати с вертикално отваряне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *